Attractiv - Samenwerking - Web development

 
 
Vrienden van Attractiv
 
 
Attractiv is een dynamisch bedrijf met expertise op uiteenlopende gebieden. Deze expertise komt niet alleen van de mensen die direct betrokken zijn bij de dagelijkse activiteiten van Attractiv, maar vindt tevens zijn oorsprong bij mensen en organisaties, waarmee Attractiv een zakelijk band heeft. Het doel van deze verbanden is om een breed scala aan producten en diensten te bieden, waarbij de core activiteiten van Attractiv centraal staan.
 
Deze kernactiviteiten zijn:
- Web development en services
- Loyalty services 
- Interim mangement en detachering
- Bedrijfsadvies
 
Op al deze gebieden werk Attractiv nauw samen met geselecteerde partners, de zogenaamde Vrienden van Attractiv. Maar niet alleen deze partners zijn de Vrienden van Attractiv. Met iedereen die iets kan betekenen voor Attractiv op gebied van genoemde core activiteiten willen we graag in gesprek.
 
Neem vandaag nog contact met ons op voor een mogelijke samenwerking. Stuur een email naar info@attractiv.nl met daarin kort beschreven wat je op gebied van de genoemde core activiteiten voor ons kunt betekenen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak. Word Vriend van Attractiv!
 
Wij kijken uit naar je bericht.