Referenties

 
 
Attractiv heeft onder andere projecten gerealiseerd voor :
 
 
 

Voor ING groep heeft Attractiv diverse WEB tools ontwikkeld waaronder een intranet voor de ING lease, koppelingen met backoffice systemen. Daarnaast zijn op meerdere functies deskundigen via Attractiv ingezet voor ontwikkeling van webbased oplossingen.

 
eva airways

Voor deze multinational worden alle internetzaken voor cargo en passenger voorzien in Nederland.

 
 
 
 
 
In opdracht van ASR is een website opgezet, voor de ontwikkeling en verkoop van het project IJdock dat bestaat uit overheidsgebouwen, private ondernemingen en particulier woningen op een nieuw ontwikkeld eiland in het IJ.
 
 
                                                
 
 

In samenwerking met Kader Vinx is een applicatie ontwikkeld. VinX is een digitaal hulpmiddel voor het uitvoeren van alle integrale, aspect of thema-inspecties.  Op locatie heeft de inspecteur de controlelijsten, tekeningen en wetgeving tot zijn beschikking.

 
 
 

Deze optiekzaak beschikte als eerste in Nederland over een online agenda, track and trace systeem voor glazenproductie, en een uitgebreide nieuwsbrief.

 
 
 
 
 
 
 
Voor deze bibliotheek is een handgetekende pagina gemaakt met daarbij een cms in spcifiek formaat waardoor alle scholen diverse projecten via een deelsite met de kinderen kunnen realiseren.
 
 
 
 
 
 
Voor boskalis is een module ontwikkeld om alle tekeningen en gerelateerde informatie te organiseren, beheren en op heel eenvoudige wijze door de infomatie te kunnen zoeken. Hierin worden alle tekeningen van zuigers enzovoorts van Boskalis wereldwijd opgeslagen.
 
 
 
 
 
 
  
 
Voor Propaganda is een onderscheidende website ontwikkeld.
 
 
 
 
 
 
 
 Voor Seamark zijn diverse soap/xml koppelingen gerealiseerd met klanten als Maersk, OOCL en anderen.
 
 
 
 

 

Voor 3D, onderdeel van Van der Heym, is een website ontwikkeld ten behoeve van hun nieuwe activiteit, 3D printen.
Voor deze site zijn volledig in 3D twee animaties ontwikkeld.

 
 
 
 
 
nwa logo
 
 

Deze site hebben wij ontwikkeld met uitgebreid cms voor de presentatie van projecten.

 


 

 
 

Deze webshop heeft een koppeling naar zowel sociale media en betaalsystemen.

 
 
 
 
 
 
 
Deze site is ontwikkeld met een systeem voor het opleveren van informatiemateriaal voor aanbestedingen in de bouwsector, met betaalsysteem en managemantrapportage.
 
 
 
 
 
 
 
 SIDN