Attractiv - Intersolve
 
 
 
Attractiv - NexxStep
 
 
 
 
Attractiv - Sytac
 
 
 
 
Attractiv - Kader
 
 
 
Attractiv - Teamforce
 
 
 
 
 
 
 
 
Partners

 

Intersolve is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in loyaliteits-, evoucher- en cadeaukaart transactiesystemen.    
 

 
 
Nexxstep heeft,  door een vaste kern van zeer ervaren Dynamics NAV consultants met meer dan 15 jaar ervaring, gedegen kennis van zowel automatisering als van inrichting van administraties, en bedrijfsprocessen.                                                   
 
 
 
 
 
Bent u op zoek naar tijdelijk ict personeel of bent u op zoek naar een tijdelijke opdracht? Dan bent u bij Sytac op het juiste adres!    


Kader, bureau voor kwaliteitszorg, is een organisatie-adviesbureau dat bedrijven en instellingen ondersteunt bij het behalen van de organisatiedoelstellingen. De diensten van kader variëren van certificeringtrajecten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu, het uitvoeren van breedschalig managementonderzoek voor bijvoorbeeld strategieoptimalisatie of beleidsplannen, en het implementeren van zorgsystemen op afdelingsniveau.  

 

 
 
Teamforce maakt deel uit van een netwerk van aaneengesloten interim managers en bedrijven en kiest voor kwaliteit en duurzaamheid in de relatie. Kenmerkend in de aanpak is een uitdrukkelijk committment met onze opdrachtgever en de uitvoerende interim manager.